Skip to content

Onze Kerstkaart

Voorgerechten

Wildsoep

€ 7.00

rijkelijk gevulde soep met daarop een vossenbessen crème

Pallet brood

€ 8.50

twee ambachtelijke bollen wit en bruin brood daarbij drie soorten dips

romige champignons, bosui, kruidenmix, kaas, aangemaakte salade en daarbij stokbrood

Carpaccio

€ 13.75

dun gesneden rundvlees met een truffelmayonaise, grana padano en frisse salade met zongedroogde tomaat en olijven

Gerookte zalm

€ 14.50

frisse salade met limoen vinaigrette, rode ui, kappertjes en basilicum olie

kunt u niet kiezen? of u wilt u laten verrassen? dan maken onze koks een lekker assortiment voorgerecht voor u

dun gesneden hert, nagelkaas en salade met balsamico

saffraan espuma, maanzaad, zoetzure komkommer en radijs

Wild assorti

€ 17.95

gedroogde wild zwijn coppa, gerookte herten ham, paté van fazant, wild bitterbal, chutney van mango en ananas en kletzenbrood

Hoofdgerechten

met ham omwikkeld en gegaard in een roomsaus, aardappel duchesse en verse groenten

Runder sukade

€ 19.95

eigen jus, aardappelpuree en verse groenten

gebakken champignon en ui, frites en verse groenten

omwikkeld met spek daarbij een aardappeltaartje, verse groenten en saus van rode port

Wildstoof

€ 27.50

langzaam gegaarde hert en zwijn met stamppot van aardappel en spruiten

aardappel duchesse, verse groenten en saus van rode wijn

op risotto met verse groenten en saffraan schuim

aardappeltaartje, verse groenten en kreeften espuma

rode biet, pastinaak, aardappelpuree en een wildsaus

aardappeltaartje, gerookte biet, pastinaak en een rode portsaus

aardappeltaartje, verse groenten en romige pepersaus

Desserts

Kinderijs

€ 7.00

ijsvariatie

€ 8.50

met begeleidende coulis

met daarbij een vanillesaus  met likeur 43 en slagroom

met een vleugje karamel en vanille roomijs

en een coulis van geflambeerde bosvruchten

een combinatie van verschillende desserts uit onze dessertkaart

Kaasplank

€ 13.25

verschillende kaassoorten met mango chutney en kletzenbrood

Kerst Menu

59,50

Amuse

blini, hollandse garnaaltjes, suikersla, whiskysaus en nagelhout

Voorgerecht

gemarineerde en gegrilde scampi, gerookte eendenborst, saus van preiselbeeren en krokante schorseneer

Tussengerecht

kalfsbouillon met profiteroles en bosui

Hoofdgerecht vis

groente risotto met daarop gebakken griet en kreeften espuma

Hoofdgerecht vlees

runder bavette met aardappel duchesse, verse groenten en rode portsaus

Dessert

sinaasappel sorbetijs en mousse van pure en witte chocolade

Back To Top