Restaurant STAD MUNSTER

 

Heeft u al kennis gemaakt met ons restaurant Stad Munster? U kunt bij ons elke dag terecht voor ontbijt, heerlijke lunches en diners. Natuurlijk kunt u ook rustig binnenkomen voor een kopje koffie of een drankje. Wij hebben verschillende soorten gebak en borrelhapjes voor de kleine trek. 

Onze chefkok Koen Robben  en  Sous chef Rinnooy Verhoef hebben beide veel passie voor koken. Alle gerechten worden vers bereid in eigen keuken en met met veel smaak opgediend.   Mocht u speciale dieet wensen hebben dan passen zij de gerechten in overleg met u aan, zodat iedereen kan genieten van een gezellige avond uit. Wilt u onze chef's uitdagen dan raden wij het menu van de chef aan. Dit 2,3,of 4 gangen menu is  elke keer weer een verassing. Een echte aanrader voor iedereen die weleens iets nieuws wil proberen.

Wij passen onze kaart aan het seizoen aan en hebben regelmatig ook speciale aanbiedingen op het menu staan. Bij ons draait het om genieten, lekker eten en u laten verwennen.  Nieuwsgierig naar onze gerechten?  U vindt ons gehele kaart onder de knop menu. 

Ook voor besloten feesten of  een gezellige borrel  kunt u bij ons terecht. Vraag naar onze mogelijkheden in onze herenkamer. Samen met onze koks zullen wij dan een passend arangement voor u samenstellen

BOEK EEN HOTELKAMER

Onze Menukaart

Voorgerechten

Broodpallet "Stad Munster"
2 Ambachtelijke bollen wit en bruin brood met 3 soorten smeersels
5,50
Gepaneerde inktvis
Gepaneerde inktvis op een frisse salade met rode ui, zongedroogde tomaat, olijven en een citrus dressing
10,25
Winterse rol
Rijstpapier gevuld met boerenkool en rode kool op een salade met daarnaast een chili mayonaise
12,00
Carpaccio van het Rund
Dun gesneden ossenhaas met een mayonaise van truffel, Parmezaanse kaas, pijnboompitten en frisse salade
11,50
Langzaam gegaarde procureur
Lauw geserveerde procureur van varken op een salade met gegrilde paparika en rode ui
12,25
3 vis tapas
Grote garnaal met staart, crostinie met mousse van tonijn en gerookte en gepeperde makreel met salade
12,50
(Heeft u een allergie of een diëet meld het onze medewerkers)

Salades

Salade met kippendij - klein
Kippendij gebakken met champignons, ui en paprika op een salade met dillemayo
10,25
Salade met kippendij - groot
Kippendij gebakken met champignons, ui en paprika op een salade met dillemayo
14,50
Veggie salade klein
Salade bestaande uit roodlof, frissee sla,walnoten, pijnboompitten, veldsla, venkel en een balsamico dressing
11,50
Veggie salade groot
Salade bestaande uit roodlof, frissee sla, walnoten, pijnboompitten, veldsla, venkel en een balsamico dressing
15,50
Gamba salade-klein
Gepelde gamba's op een salade met een frisse limoen dressing en limoen crème
11,50
Gamba salade-groot
Gepelde gamba's op een salade met een frisse limoen dressing en limoen crème
15,50
Brie salade -klein
Gemengde salade met garnituur van olijven, tomaat, rode ui en walnoten en daarop zachte brie en besprenkeld met honing
11,50
Brie salade -groot
Gemengde salade met garnituur van olijven, tomaat, rode ui en walnoten en daarop zachte brie en besprenkeld met honing
15,50
Poké bowl gerookte zalm klein
Diverse slasoorten, noedels, gerookte zalm, rode ui, papya, komkommer en citrus dressing
12,50
Poké bowl gerookte zalm groot
Diverse slasoorten, noedels, gerookte zalm, rode ui, papya, komkommer en citrus dressing
16,50

Soepen

Uiensoep
Huisgemaakte uiensoep met een vleugje tijm en daarop een kaascrouton
5,00
Romige mosterdsoep
Mosterdsoep van grove en fijne mosterd met een julienne van prei en spek
5,00

Hoofdgerechten

Schnitzel
Malse varkensschnitzel krokant gebakken met een keuze uit de volgende sauzen, champignonroomsaus, pepersaus of gebakken champignons
17,50
Schnitzel "Stad Munster"
Krokant gebakken varkenschnitzel met gebakken champignons, ui, spek en paprika en overbakken met kaas
17,95
Bloemkoolsteak
Gebakken en in de oven gegaarde bloemkool met een mild-pittige tomatensaus en bestrooid met parmezaanse kaas
19,50
Gamba's knoflook
Grote gamba's met alleen de staart er nog aan in knoflookolie gebakken en daarnaast een romige knoflooksaus
21,25
Puntjes biefstuk
Biefstukpuntjes aangebakken en in de pan overgoten met een zachte stroganoffsaus
19,75
Gegrilde Tante Door kipfilet
Filet van Achterhoekse kip met gedroogde Parmaham en een saus van pesto
22,50
Filet van de zeewolf
Gebakken zeewolffilet met een mousseline van venkel en geserveerd met witte wijn saus
23,00
Ossobuco op onze manier
Ossobuco van het kalf gegaard in een jus van bockbier geserveerd met een creme van knolselderij
23,50
Haasbiefstuk - 180 gram
Malse biefstuk van de ossenhaas met een zachte pepersaus
27,50
Haasbiefstuk - 200 gram
Malse biefstuk van de ossenhaas met een zachte pepersaus
29,95
Chateau Briand minimaal 2 personen
Malse dubbele biefstuk van de ossenhaas aan tafel getrancheerd en geserveerd met strofanoffsaus
30,50

Menu van de Chef

2 gangen menu
Voorgerecht en een hoofdgerecht
32,50
3 gangen menu
Voorgerecht, hoofdgerecht en een dessert
39,95
4 gangen menu
Voorgerecht, tussengerecht, hoofdgerecht en dessert
42,50

Desserts

Suikerbrood ijs
Ijs gemaakt van suikerbrood met krokante appelchips
7,50
Kaasplank
verschillende kaassoorten met honing
8,25
Gekarameliseerde peer
Peer gekaramelisserd met daarbij een bolletje kaneel ijs
8,50
Tartufo van boeren jongens
Boerenjongens ijs afgelakt met een witte gelei
8,50
Mousse van pure chocola
In een glas geserveerde chocolademousse met een bosvruchten coulis
8,75
Dessert surprise
Een combinatie van een aantal desserts uit onze dessertkaart
9,75