Restaurant STAD MUNSTER

 

Heeft u al kennis gemaakt met ons restaurant Stad Munster? U kunt bij ons elke dag terecht voor ontbijt, heerlijke lunches en diners. Natuurlijk kunt u ook rustig binnenkomen voor een kopje koffie of een drankje. Wij hebben verschillende soorten gebak en borrelhapjes voor de kleine trek. 

Onze chefkok Koen Robben  en  Sous chef Rinnooy Verhoef hebben beide veel passie voor koken. Alle gerechten worden vers bereid in eigen keuken en met met veel smaak opgediend.   Mocht u speciale dieet wensen hebben dan passen zij de gerechten in overleg met u aan, zodat iedereen kan genieten van een gezellige avond uit. Wilt u onze chef's uitdagen dan raden wij het menu van de chef aan. Dit 2,3,of 4 gangen menu is  elke keer weer een verassing. Een echte aanrader voor iedereen die weleens iets nieuws wil proberen.

Wij passen onze kaart aan het seizoen aan en hebben regelmatig ook speciale aanbiedingen op het menu staan. Bij ons draait het om genieten, lekker eten en u laten verwennen.  Nieuwsgierig naar onze gerechten?  U vindt ons gehele kaart onder de knop menu. 

Ook voor besloten feesten of  een gezellige borrel  kunt u bij ons terecht. Vraag naar onze mogelijkheden in onze herenkamer. Samen met onze koks zullen wij dan een passend arangement voor u samenstellen

BOEK EEN HOTELKAMER

Onze Menukaart

Belegde broodjes

Brood ham en ei
gelderse ham eiersalade en sla
8,50
Broodje filet american
filet american, ui, sla, peper en gekookt ei
8,50
Broodje gezond
ham en/of kaas, sla, tomaat, komkommer, gekookt ei
8,50
Broodje brie
Roombrie,sla, walnoten en honing
8,50
Kroketten
twee rundvlees kroketten met brood en mosterd
7,75
Salade zalm
frisse aangemaakte salade met gerookte zalm, ui en kappertjes
10,50
Salade kip
Gerookte kip op een fris aangemaakte salade
10,50

wijnen

fles Norton Chardonnay
droge witte wijn
18,50
fles Culemborg Moscato
zoete witte wijn
18,50
fles Norton Malbec
rode wijn
18,50
fles Norton Rosado
rosé wijn
18,50