Skip to content

Voorgerechten

Tomatensoep van de pomodori

€ 7.50

garnituur van prei en crème fraiche

Wildsoep

€ 7.75

basis van wildkarkassenbouillon – paddenstoelen – vossenbessen crème 

Kreeftensoep

€ 8.25

met garnituur van zalmsnippers en bosui

Brood StM

€ 8.95

twee ambachtelijke bollen wit en bruin brood met daarbij drie soorten smeersels

Gegratineerde champignons

€ 11.75

romige champignons – bosui – kruidenmix, – kaas – stokbrood – frisse aangemaakte salade

Fazantenpaté

€ 13.25

veldsla – walnoten – cranberrymarmelade – zuurdesemtoast 

Carpaccio van rund

€ 15.50

dun gesneden rundvlees – mayonaise van truffel – grana padano vlokken – rucola – zongedroogde tomaat – olijven

Gerookte zalm

€ 15.50

zoetzure komkommer – kimchi – radijs – rode ui – knapperige kappers – pesto olie

Steak tartaar

€ 15.50

doperwten crème – bosui – rucola – cornichon – gel van eigeel

Laat u verrassen…

€ 16.50

kunt u niet kiezen? of u wilt u laten verrassen? dan maken onze koks een lekker assortiment voorgerecht voor u

Wild assorti

€ 18.75

gedroogde wild zwijn coppa – gerookte herten ham – paté van fazant – wild bitterbal – wilde eend – mango-habanero salsa

Hoofdgerechten

Gepaneerde varkensschnitsel

€ 22.00

gebakken champignon en uien – frites – verse groenten

Kipmedaillons

€ 22.50

parmaham – champignonroomsaus – aardappel duchesse – verse groenten

Kabeljauwhaas

€ 23.25

paddenstoelen risotto – verse groenten – saffraan schuim 

Runder sukade

€ 23.50

calvados jus – aardappel duchesse – verse groenten

Varkenshaas medaillons

€ 23.75

omwikkeld met spek – aardappeltaartje – verse groenten – saus van rode port

Doradefilet

€ 29.00

aardappeltaartje – verse groenten – kreeften espuma

Wildstoof

€ 29.50

langzaam gegaarde hert en wild zwijn – stamppot van aardappel en spruiten

Medaillons van de ossenhaas

€ 37.50

aardappeltaartje – verse groente – romige pepersaus

Vegan bavette

€ 37.50

aardappel duchesse – verse groenten – chimmichurri

Hazenrug

€ 38.50

gegrilde courgette – bimi – aardappeltaartje – cranberrysaus

Hertenrug medaillons

€ 44.50

aardappeltaartje – gegrilde courgette – bimi – rode portsaus

Kerstmenu

63,50

Amuse

erwten crème – coquille – sakura cress – rode peper

 

Voorgerecht

tartaar van rund – cornichon – bosui –

gerookte zalm – zure room – zeekraal – gel van eigeel – citrus venkelsalade
 

Tussengerecht

kalfsbouillon – oesterzwam – bosui
 

Hoofdgerecht vis

paddenstoelen risotto – op de huid gebakken

dorade – kreeften espuma

 

Hoofdgerecht vlees

runder bavette – aardappel duchesse – verse groenten

– romige pepersaus

 

 Dessert

sinaasappel sorbetijs – mousse van witte en pure chocola

 

Desserts

Kinderijsje

€ 7.00

met een verrassing

Variatie van ijssoorten

€ 8.50

drie soorten room-, en sorbetijs met een bijpassende saus

Preiselbeeren parfait

€ 9.50

met slagroom

Crème brulee

€ 9.50

met een vleugje karamel en vanille roomijs

Mousse van pure en witte chocolade

€ 9.75

en een coulis van geflambeerde bosvruchten

Kerst surprise

€ 9.95

een combinatie van verschillende desserts uit onze dessertkaart

Kaas als dessert

€ 13.25

verschillende kaassoorten en kletzenbrood

Back To Top