Skip to content

Onze Menukaart

Voor bij de borrel

tussen 12.00 en 21.00 uur

Puntzak frites

€ 4.25

met mayonaise

Bitterballen

€ 7.50

acht rundvlees bitterballen met mosterd

Groente bitterballen

€ 7.75

acht stuks vegan bitterballen met mosterd

Broodpallet “Stad Munster”

€ 8.50

twee ambachtelijke bollen wit en bruin brood met drie soorten smeersels

Charcuterie

€ 10.25

parmaham, chorizo, salami, droge worst, knoflook fuet, olijven en zontomaat

Warme hapjes

€ 10.75

tien stuks gesorteerde warme hapjes met mayonaise, curry en mosterd

Mandje Iberico Ribfingers

€ 12.00

met daarbij chilisaus en aioli

Eén meter borrelplank

€ 25.50

plank van één meter groot vol met diverse warme en koude hapjes te bestellen van 12.00 – 17.00 uur

Lunchgerechten

tussen 12.00 en 16.00 uur

Kroketten

€ 10.25

twee ambachtelijke rundvleeskroketten of groentekroketten met desem vloerbrood, mosterd en roomboter

Tosti sandwich

€ 10.50

drie sneden brood belegd met gerookte kip, jonge kaas, pesto, tomaat en bosui

Uitsmijter ham en kaas

€ 11.50

desem vloerbrood belegd met ham en kaas en daarop drie gebakken eieren

Eggs Benedict

€ 14.25

twee sneden desembrood met daarop sla, ham en gebakken spek met gepocheerd ei en hollandaisesaus

Lunch StM

€ 14.50

op een pallet geserveerd glaasje met soep, drie kleine broodjes belegd met brie, filet american, Gelderse achter ham en een kleine salade met gerookte zalm

Zalm en avocado

€ 15.50

getoast desem vloerbrood met daarop avocado crème, gerookte zalm, rode ui en kimchi

Mozzarella uit de oven

€ 16.00

foccacia brood, rode pesto, zongedroogde tomaat, olijven en rucola

Knoflook garnalen

€ 16.75

peterselie, salsa van tomaat, paprika en selderij met daarbij stokbrood

Toast carpaccio

€ 16.75

desem vloerbrood, rucola, peper, grana padano en truffelmayonaise

Voorgerechten

tussen 17.00 en 21.00 uur

Bospaddenstoelensoep

€ 6.50

met julienne van kip en bosui

Wildsoep

€ 7.00

rijkelijk gevulde soep met daarop een crème van vossenbessen

Bisque van kreeft

€ 7.25

romige kreeftensoep met garnituur van tomaten concassée en bosui

Brood “Stad Munster”

€ 8.50

twee ambachtelijke bollen wit en bruin brood daarbij drie soorten smeersels

Gegratineerde champignons

€ 11.75

romige champignons, bos ui, kruidenmix, kaas, aangemaakte salade en stokbrood

Fazanten paté

€ 13.25

aangemaakte witlof, walnoten en cranberrymarmelade

Steak Tartaar

€ 13.75

bosui, rucola, tomaten tapenade, en cornichon

Runder carpaccio

€ 13.75

grana padano, rucola, olijven, zongedroogde tomaat en truffelmayonaise

Surf & Turf

€ 15.00

gebrande bavette, scampi, gefrituurde knoflook en chimmichurri

Gerookte paling

€ 17.25

erwtenpuree, radijs, affillacress en gepofte gele tomaat

Proeverij voorgerecht

€ 17.50

vanaf 2 personen, op een grote plank geserveerd assortiment van de menukaart

Wild van alles wat….

€ 17.95

gedroogde wild zwijn coppa, wild bitterbal, gerookte wilde eend, fazanten paté, herten ham en salsa van mango en habanero peper

Salades

tussen 12.00 en 21.00 uur

Kippendij

€ 19.50

diverse sla soorten aangemaakt met kerrie mayonaise, rode ui, olijven, zongedroogde tomaat en daarop gebakken kippendij met paprika en champignons

Caesar salad

€ 19.50

little gem sla, gerookte kipfilet, gekookt ei, croutons, grana padano, spek, zongedroogde tomaat en besprenkeld met caesar dressing

brie salade

€ 18.50

gemengde salade met garnituur van olijven, tomaat en rode ui daarop zachte brie, walnoten en besprenkeld met honing

Hoofdgerechten

tussen 17.00 en 21.00 uur

Kip uit de oven

€ 20.50

sweet paprika rub, verse groente, duchesse aardappel, chimmichurri en salade

Runder sukade

€ 21.00

boerenkoolstamp, jus en salade

Boerenschnitzel

€ 22.00

gebakken champignons, ui, spek en paprika geserveerd met frites, groente en salade

Varkenshaas medaillons

€ 23.50

met spek omwikkeld, aardappeltaartje, verse groente, rode portsaus en salade

Gemarineerde Java Satay

€ 24.00

verse groente, aardappeltaartje, sesamzaad en salade

Zeebaarsfilet

€ 27.00

aardappel duchesse, verse groente, hollandaisesaus en salade

Gegrilde zalm

€ 27.50

teriyaki noedels, roerbakgroenten en salade

Wildstoof

€ 28.50

langzaam gegaarde hert en zwijn met stamppot van aardappel en spruiten daarbij een salade

Ossenhaas medaillons

€ 34.50

aardappeltaartje, verse groente, pepersaus en salade

Hertenrug medaillons

€ 35.95

aardappeltaartje, gerookte biet, bimi, rode portsaus en salade

Duo van haas en ree

€ 37.50

aardappeltaartje, gerookte biet, bimi, cranberrysaus en salade

Desserts

tussen 17.00 en 21.00 uur

Kinderijs

€ 7.00

IJsvariatie

€ 8.50

met bijpassende coulis en slagroom

Crème Brûlée

€ 9.00

met een vleugje karamel, vanille ijs en slagroom

Chocolade mousse

€ 9.00

met bosvruchten en slagroom

Preiselbeeren parfait

€ 9.50

geserveerd met slagroom

Dessert surprise

€ 9.95

een combinatie van een aantal desserts

Kaas als dessert

€ 13.25

verschillende kaassoorten en kletzenbrood

Back To Top