skip to Main Content

Onze Menukaart

Voor bij de borrel

tussen 12.00 en 21.00 uur

Gemengde nootjes

€ 2.00

Karaf met nootjes

Tortilla’s

€ 4.00

Met drie soorten dip

Broodpallet “Stad Munster”

€ 5.50

Twee ambachtelijke bollen wit en bruin brood met drie soorten smeersels

Curry samosa

€ 3.50

tien stuks vegatarische curry samosa

Bitterballen

€ 6.00

acht rundvlees bitterballen met mosterd

Warme hapjes

€ 8.00

Tien stuks gesorteerde warme hapjes met mayonaise, curry en mosterd

Puntzak frites

€ 3.00

Met mayonaise

Eén meter tapas

€ 25.50

Plank van één meter groot vol met diverse tapas te bestellen van 12.00 – 21.00 uur

Lunchgerechten

tussen 12.00 en 16.00 uur

Tosti sandwich

€ 7.50

Drie sneden brood belegd met beenham en oude kaas en gegrild daarnaast een tipje met curry

Uitsmijter ham en kaas

€ 9.25

Desem vloerbrood belegd met ham en kaas en daarop drie gebakken eieren

Kroketten

€ 9.50

Twee ambachtelijke rundvleeskroketten of groentekroketten met desem vloerbrood, mosterd en roomboter

Sandwich gezond

€ 9.95

Vloerdesem brood belegd met ham en kaas, gekookt ei, komkommer, tomaat, rauwkost en sla

Eggs Benedict

€ 11.95

twee sneden desembrood met daarop sla, ham en gebakken spek met gepocheerd ei en hollandaisesaus

Panini

€ 11.00

Gegrild met pesto, mozarella en parmaham

Toast zalm

€ 12.50

Getoast desem vloerbrood belegd met gerookte zalm, salade, rode ui, versgemalen peper, kappertjes en mierikswortel crème

Lunch pallet

€ 12.50

Op een pallet geserveerd glaasje met soep, drie kleine broodjes belegd met brie, filet american, Gelderse achter ham en een kleine salade met gerookte zalm

Voorgerechten

tussen 17:00 en 21:00 uur

Carpaccio van rund

€ 11.75

met daaroverheen kaas, peper en pesto en daarbij een frisse salade

Tartaar van zalm

€ 12.75

aangemaakt met crème fraiche, kappertjes en dille met daarbij een frisse salade

ambachtelijke brood

€ 6.50

wit en bruin brood met drie soorten dips

Brie salade

€ 11.50

aangemaakt met frambozendressing en besprenkeld met honing en walnoten

Mosterdsoep

€ 5.00

lichtgebonden soep met garnituur van gebakken spek en bosui

Bisque van kreeft

€ 5.75

romige kreeftensoep met garnituur van tomaten concassée en lente ui

Wild gerechten

tussen 12.00 en 21.00 uur

Voorgerechten

met balsamico, salade en oude kaas vlokken

Wildsoep

€ 5.50

rijkelijk gevulde soep met daarop een vossenbessen crème

met cranberry compote en salade aangemaakt met frambozendressing

Hoofdgerechten

Wildstoofpot

€ 21.50

langzaam gegaarde wildzwijn en hert met daarbij een spruitjes stamppot en salade

Eendenborst

€ 22.00

op paddenstoelen risotto en een saus van preiselbeeren

daarbij een saus van jagers bitter, puree en gepofte tomaat

met een paddenstoelen risotto en daarbij een saus van rode port

Hoofdgerechten

tussen 17.00 en 21.00 uur

Kogelbiefstuk

€ 21.50

pepersaus, frites of gebakken aardappels, groente en salade

Boerenschnitzel (paprika, champignons, spek en ui)

€ 17.95

met gebakken aardappels of frites, groente en salade

Vegan biefstuk

€ 19.50

zoete aardappelpuree, gebrande tomaatjes, groene asperges en salade.

Gemarineerde kippendij

€ 18.75

met tomaten pestosaus gekuide rijst, groente en salade

Puntjes biefstuk

€ 19.75

met portsaus en geserveerd met frites, groente en salade

Zalmfilet

€ 21.50

hollandaisesaus, groente risotto en salade

Varkenshaas medaillons

€ 21.50

portsaus, duchesse aardappels, groente en salade

Tarbotfilet

€ 25.75

met kreeftensaus, smeuïge aardappelpuree en groene asperges en gerande tomaatjes.

Ossenhaas met gamba

€ 33.50

Daarbij puree van zoete aardappel, gegrilde minigroenten en bearnaisesaus

Desserts

tussen 17.00 en 21.00 uur

Parfait van vijgen

€ 7.50

met daarbij een crumble van geroosterde pistachenoten.

Kaasplank

€ 8.25

Verschillende kaassoorten met honing en vijgenbrood

Créme brûlee

€ 8.50

Met daarbij een bolletje aardbeien sorbetijs

Peren duo

€ 7.50

Mousse van peer en ijs van peer.

Dessert suprise

€ 9.75

Een combinatie van een aantal desserts uit onze dessertkaart

Back To Top