skip to Main Content

Onze Menukaart

Voor bij de borrel

tussen 12.00 en 21.00 uur

Gemengde nootjes

€ 2.00

Karaf met nootjes

Tortilla’s

€ 4.00

Met drie soorten dip

Broodpallet “Stad Munster”

€ 5.50

Twee ambachtelijke bollen wit en bruin brood met drie soorten smeersels

Curry samosa

€ 3.50

tien stuks vegatarische curry samosa

Bitterballen

€ 6.00

acht rundvlees bitterballen met mosterd

Warme hapjes

€ 8.00

Tien stuks gesorteerde warme hapjes met mayonaise, curry en mosterd

Puntzak frites

€ 3.00

Met mayonaise

Eén meter tapas

€ 25.50

Plank van één meter groot vol met diverse tapas te bestellen van 12.00 – 21.00 uur

Lunchgerechten

tussen 12.00 en 16.00 uur

Tosti sandwich

€ 7.50

Drie sneden brood belegd met beenham en oude kaas en gegrild daarnaast een tipje met curry

Uitsmijter ham en kaas

€ 9.25

Desem vloerbrood belegd met ham en kaas en daarop drie gebakken eieren

Kroketten

€ 9.50

Twee ambachtelijke rundvleeskroketten of groentekroketten met desem vloerbrood, mosterd en roomboter

Sandwich gezond

€ 9.95

Vloerdesem brood belegd met ham en kaas, gekookt ei, komkommer, tomaat, rauwkost en sla

Eggs Benedict

€ 11.95

twee sneden desembrood met daarop sla, ham en gebakken spek met gepocheerd ei en hollandaisesaus

Panini

€ 10.75

Gegrild met tomaten tapenade, geitenkaas en gerookte kip

Tonijnsalade

€ 11.25

Italiaanse bol met een frisse tonijnsalade met kappertjes, appel en rode ui

Toast zalm

€ 12.50

Getoast desem vloerbrood belegd met gerookte zalm, salade, rode ui, versgemalen peper, kappertjes en mierikswortel crème

Lunch pallet

€ 12.50

Op een pallet geserveerd glaasje met soep, drie kleine broodjes belegd met brie, filet american, Gelderse achter ham en een kleine salade met gerookte zalm

Voorgerechten

tussen 17:00 en 21:00 uur

Couscous taartje

€ 10.50

een opeenstapeling van salade, couscous aangemaakt met rode pesto, zoete komkommer en oesterzwammen in balsamico

Tartaar van zalm, zwaardvis en tonijn

€ 10.50

zalmtartaar, crème fraiche, dille, kappertjes zwaardvistartaar, citroenolie, rode ui, mint,tonijntartaar, rucola, cress, verse peper, groene erwtenpuree.

Carpaccio

€ 11.50

dungesneden ossenhaas met een basillicum-knofolie, kaaskrokant van oude kaas en frisse salade, zongedroogde tomaat en olijven extra met ganzenlever 3,00

Coppa met coquille

€ 10.50

drie tot zes maanden gedroogde en gemarineerde ham met gebakken coquilles en frisse salade

Kreeft

€ 15.50

kreeft gegratineerd met parmezaan op een bedje van knoflookspaghetti en bulls blood sla

Proeverij voorgerecht

€ 16.50

op een grote plank geserveerd assortiment voorgerechten van de kaart vanaf 2 personen

Selderijsoep

€ 5.00

huisgemaakte soep van bleek- en knolselderij met garnituur van gerookte zalm en lente ui

Bisque van kreeft

€ 5.75

romige kreeftensoep met garnituur van tomaten concassée en lente ui

Salades

tussen 12.00 en 21.00 uur

Een salade bestaande uit diverse sla soorten, komkommer, rode ui, olijven en zongedroogde tomaat daarbij geitenkaas en vijgenbrood

Kort gegrilde tonijn afgeblust met kikkoman daarbij noedels, oesterzwam, advocado, kimichi en bimi

Gemengde salade met garnituur van olijven, tomaat en rode ui daarop zachte brie, walnoten en besprenkeld met honing

Diverse sla soorten aangemaakt met kerrie mayonaise, rode ui, olijven, zongedroogde tomaat en daarop gebakken kippendij met paprika, champignons en ui

Frisse salade aangemaakt met olijven, zongedroogde tomaat, rode ui en balsamico dressing daaroverheen dungesneden ossenhaas en bestrooid met Parmezaanse kaas

Hoofdgerechten

tussen 17.00 en 21.00 uur

Boerenschnitzel

€ 17.95

Krokant gebakken varkensschnitzel met gebakken champiognes, ui, spek en paprika geserveerd met frites, groente en salade

Oosterse kip

€ 18.50

vegetarische kip,lente ui, soba noedels, gekookt ei, kimchi, teriyakisaus en geroosterd sesamzaad met daarbij een frisse salade.

Gegrilde kippendij

€ 18.75

Met kruidige rijst en overgoten met een champignonroomsaus, daarbij komt een frisse salade

Puntjes biefstuk

€ 19.75

Aangebakken en in de pan overgoten met een zachte stroganoffsaus geserveerd met frites, groente en salade

Doradefilet

€ 21.50

Met parelcouscous, doperwten, snijbonen, daarbij een beurre blanc en salade

Varkenshaasmedaillon en buikspek

€ 21.50

gegrilde minigroenten, gepofte roseval aardappel met crème fraiche,  rode portsaus en salade

Gepocheerde kabeljauw

€ 28.50

met peterseliesaus, gedroogde ham en een mousseline van roseval

Ossenhaas met gamba

€ 33.50

Daarbij puree van zoete aardappel, gegrilde minigroenten en bearnaisesaus

Desserts

tussen 17.00 en 21.00 uur

IJs variatie

€ 7.50

Drie soorten room en sorbetijs met een bijpassende saus

Fruit en chocola

€ 7.50

Ananassoep met daarin een bolletje cassisijs en een stengel van witte chocolade

Kaasplank

€ 8.25

Verschillende kaassoorten met honing en vijgenbrood

Créme brûlee

€ 8.50

Met daarbij een bolletje aardbeien sorbetijs

Mango drieluik

€ 8.50

Mouse, ijs en taartje

Dessert suprise

€ 9.75

Een combinatie van een aantal desserts uit onze dessertkaart

Zomer Menu

Voorgerecht

Gazpacho

Gazpacho van tomaat lekker mild gekruid en gazpacho met komkommer met munt geserveerd met stokbrood

Hoofdgerecht

Kogelbiefstuk

duo van kogelbiefstuk en heilbotfilet met gebakken champignons en hollandaisesaus hierbij serveren wij warme groente, salade en friet

Dessert

Panna cotta

panna cotta met aardbeiencoulis en room

Back To Top