skip to Main Content

Onze Menukaart

Voor bij de borrel

tussen 12.00 en 20.00 uur

Ambachtelijk brood

€ 6.00

twee ambachtelijke bollen met drie soorten smeersels

Borrelplateau voor 2 personen

€ 22.50

sashimi van tonijn met soja crème, gemarineerde gamba, cup gevuld met kalfsmousse, port salut, sushi ebimayo, tramazinni brood met gerookte zalm, garnalen prawn, bladerdeeg gevuld met kip kerrie en bitterbal van old amsterdam

Lunchgerechten

tussen 12.00 en 16.00 uur

Lunchbol carpaccio

€ 9.75

salade, kaasschilfers, zongedroogde tomaat en truffelmayonaise

Italiaanse bol geitenkaas

€ 9.75

uit de oven en besprenkeld met honing en walnoten

Kroketten met brood

€ 9.50

twee kroketten met wit of bruin brood, mosterd en roomboter

Toast met zalm

€ 10.50

gerookte zalm met salade, rode ui, kappertjes, verse peper, roomboter en toast

Panini gegrild

€ 10.50

tomaten tapenade, tonijn en rode ui

Voorgerechten

tussen 17.00 en 20.00 uur

Ambachtelijk brood

€ 6.00

Ambachtelijk broodtwee ambachtelijke bollen met drie soorten smeersels

Runder carpaccio

€ 11.50

dun gesneden ossenhaas met frisse salade aangemaakt met olijven en zongedroogde tomaat, kaasschilfers en truffelmayonaise

Sashimi van tonijn

€ 12.50

rauwe verse tonijn met een crème van soja en daarbij een aangemaakte salade

Vegan kip salade

€ 10.50

salade aangemaakt met rode ui, olijven, zongedroogde tomaat en frambozendressing en daarop stukjes vegan kip met roerbakgroenten

Hoofdgerechten

tussen 17.00 en 20.00 uur

Rundersucade

€ 19.50

met eigen jus gebakken aardappels of frites, groente en salade

Boerenschnitzel (paprika, champignons, spek en ui)

€ 17.95

met gebakken aardappels of frites, groente en salade

Gemarineerde kippendij

€ 18.50

met stroganoffsaus, gebakken aardappels of frites, groente en salade

Kogelbiefstuk

€ 21.50

et gebakken champignons, gebakken aardappels of frites, groente en salade

Filet van heilbot

€ 21.50

met een saus van grove mosterd, gebakken aardappels of frites, groente en salade

Gegrilde zalmfilet

€ 20.50

met kreeftensaus, gebakken aardappels of frites, groente en salade

Vegan kip pasta

€ 18.50

stukjes vegan kip met paprika, champignons en ui met pasta penne, pesto en salade

Maaltijdsalade geitenkaas

€ 16.50

diverse sla soorten, komkommer, rode ui, olijven en zongedroogde tomaat met daarop geitenkaas, walnoten en honing

Kids box

€ 9.50

keuze ui frikandel/kroket/kipnuggets met franse frietjes en een kinderijsje

Desserts

tussen 17.00 en 20.00 uur

Chocolade brownie

€ 7.50

met schilfers van witte chocola en slagroom

Panna cotta

€ 8.00

met grove bosvruchtencoulis en slagroom

Asperges (vanaf 4 april)

Voorgerechten

Aspergesoep

€ 5.25

romige aspergesoep met stukjes asperge en ham snippers

Asperges en zalm

€ 14.50

verse asperges met tartaar van gerookte zalm aangemaakt met kappertjes, dille en crème fraiche

Asperges met lamsbout

€ 15.95

verse asperges met huis gemarineerde lamsbout, krokante pancetta en gekookt ei

Asperge (V)

€ 11.50

groene en witte asperges met krokante polenta, zoetzure raapsteeltjes, geroosterde radijs en truffelolie

Hoofdgerechten

Asperge traditioneel

€ 18.50

verse asperges met achterham, gekookt ei, krielaardappels en hollandaisesaus

Zalmfilet op asperges

€ 19.75

gegrilde zalm op verse asperges met daarbij een puree van zoete aardappel

Kalfsoester met asperges

€ 26.50

gebakken kalfsoester met verse asperges en in de oven gegaarde roseval aardappel met tijm en een saus van rode port

Asperge als groente garnituur

€ 9.50

schaaltje met ongeveer 6 asperges

Back To Top