skip to Main Content

Onze Menukaart

Voor bij de borrel

tussen 12.00 en 21.00 uur

Gemengde nootjes

€ 2.00

Karaf met nootjes

Tortilla’s

€ 4.00

Met drie soorten dip

Broodpallet “Stad Munster”

€ 6.50

Twee ambachtelijke bollen wit en bruin brood met drie soorten smeersels

Curry samosa

€ 4.50

tien stuks vegatarische curry samosa

Bitterballen

€ 6.00

acht rundvlees bitterballen met mosterd

Warme hapjes

€ 8.00

Tien stuks gesorteerde warme hapjes met mayonaise, curry en mosterd

Puntzak frites

€ 3.00

Met mayonaise

Eén meter tapas

€ 25.50

Plank van één meter groot vol met diverse tapas te bestellen van 12.00 – 21.00 uur

Lunchgerechten

tussen 12.00 en 16.00 uur

Tosti sandwich

€ 7.50

Drie sneden brood belegd met beenham en oude kaas en gegrild daarnaast een tipje met curry

Uitsmijter ham en kaas

€ 9.25

Desem vloerbrood belegd met ham en kaas en daarop drie gebakken eieren

Kroketten

€ 9.50

Twee ambachtelijke rundvleeskroketten of groentekroketten met desem vloerbrood, mosterd en roomboter

Sandwich gezond

€ 9.95

Vloerdesem brood belegd met ham en kaas, gekookt ei, komkommer, tomaat, rauwkost en sla

Eggs Benedict

€ 11.95

twee sneden desembrood met daarop sla, ham en gebakken spek met gepocheerd ei en hollandaisesaus

Panini

€ 11.00

Gegrild met pesto, mozarella en parmaham

Toast zalm

€ 12.50

Getoast desem vloerbrood belegd met gerookte zalm, salade, rode ui, versgemalen peper, kappertjes en mierikswortel crème

Lunch pallet

€ 12.50

Op een pallet geserveerd glaasje met soep, drie kleine broodjes belegd met brie, filet american, Gelderse achter ham en een kleine salade met gerookte zalm

Voorgerechten

tussen 17:00 en 21:00 uur

Selderijsoep

€ 5.00

licht gebonden soep met garnituur van gerookte zalm en bosui

Bisque van kreeft

€ 5.75

romige kreeftensoep met garnituur van tomaten concassée en lente ui

ambachtelijke brood

€ 6.50

wit en bruin brood met drie soorten dips

Carpaccio

€ 12.25

dungesneden ossenhaas met een truffelmayonaise, parmezaanse kaas en frisse salade met zongedroogde tomaat en olijven

vitello tonnato

€ 12.25

gebraden kalfsmuis met een tonijnmayonaise en frisee sla

Gerookte zalm

€ 13.25

met rode ui, kappertjes en mierikswortel crème

tartaar van biet

€ 13.50

rode en gele biet met geroosterde pijnboompitten en avocado mayonaise

coquilles

€ 14.50

op een crème van prei en rucola met katenspek en limoenvinaigrette

proeverij voorgerecht

€ 16.50

vanaf 2 personen, op een plank geserveerd assortiment voorgerechten

Salades

tussen 12.00 en 21.00 uur

Teriyaki bowl

€ 11.50

kort gebakken reepjes steak afgeblust met teriyaki, peultjes, julienne van winterpeen, kimchi, bimi en sesamzaad

brie salade

€ 11.50

gemengde salade met garnituur van olijven, tomaat en rode ui daarop zachte brie, walnoten en besprenkeld met honing

kippendij

€ 12.50

diverse sla soorten aangemaakt met derrie mayonaise, rode ui, olijven, zongedroogde tomaat en daarop gebakken kippendij met paprika, champignons en ui

mozzarella

€ 14.50

salade bestaande uit diverse sla soorten, komkommer, rode ui, olijven, zongedroogde tomaat, mozzarella en vijgen-walnotenbrood

carpaccio

€ 14.50

frisse salade aangemaakt met olijven, zongedroogde tomaat, rode ui en balsamico dressing daaroverheen parmazaanse kaas en truffelmayonaise

Hoofdgerechten

tussen 17.00 en 21.00 uur

Boerenschnitzel (paprika, champignons, spek en ui)

€ 17.95

met gebakken aardappels of frites, groente en salade

gevulde kipfilet

€ 18.50

met brie en pesto gevulde kipfilet op groente couscous en een frisse salade

Vegan biefstuk

€ 19.75

zoete aardappelpuree, gebrande tomaatjes, groene asperges en salade.

Puntjes biefstuk

€ 21.00

met portsaus en geserveerd met frites, groente en salade

zeewolf

€ 21.50

rucola puree daarbij een saus van kreeft en een frisse salade

kablejauw

€ 25.75

gepocheerd met dillesaus, zoete aardappelpuree, groene asperges en salade

kalfsoester

€ 27.50

minigroenten, aardappel duchesse, portsaus en salade

Ossenhaas met gamba

€ 33.50

Daarbij puree van zoete aardappel, gegrilde minigroenten en bearnaisesaus

Desserts

tussen 17.00 en 21.00 uur

ijsvariatie

€ 7.50

met daarbij een coulis van framboos

millefoglie

€ 8.00

krokant filodeeg met een mascarpone crème

Kaasplank

€ 8.25

Verschillende kaassoorten met honing en vijgen-walnotenbrood

Créme brûlee

€ 8.50

Met een vleugje karamel en daarbij een bolletje vanille ijs

Chocolade mousse

€ 8.50

met grove bosvruchten coulis

Dessert suprise

€ 9.75

Een combinatie van een aantal desserts uit onze dessertkaart

Back To Top