Ga naar hoofdinhoud

Onze Menukaart

Voor bij de borrel

tussen 12.00 en 21.00 uur

Eén meter borrelhap

€ 25.50

plank van één meter groot vol met diverse warme en koude hapjes te bestellen van 12.00 – 21.00 uur

Puntzak frites

€ 4.00

met mayonaise

Warme hapjes

€ 9.50

tien stuks gesorteerde warme hapjes met mayonaise, curry en mosterd

Bitterballen

€ 6.95

acht rundvlees bitterballen met mosterd

Groente bitterballen

€ 7.25

acht stuks vegan bitterballen met mosterd

Tortilla’s

€ 4.50

met drie soorten dip

Gemengde nootjes

€ 2.50

karaf met nootjes

Broodpallet “Stad Munster”

€ 8.50

twee ambachtelijke bollen wit en bruin brood met drie soorten smeersels

Lunchgerechten

tussen 12.00 en 16.00 uur

Gepofte knol

€ 12.50

foccacia brood met gepofte knolselderij, muhammara en rucola

Garnalen uit Holland

€ 17.50

foccacia brood met daarop gemengde sla, spek, garnalen, rode ui, kappertjes en cocktailsaus

Tonijnsalade

€ 14.50

foccacia brood, augurk, lente ui, zongedroogde tomaat en sla

Lunch pallet

€ 15.95

op een pallet geserveerd glaasje met soep, drie kleine broodjes belegd met brie, filet american, Gelderse achter ham en een kleine salade met gerookte zalm

Toast zalm

€ 16.50

getoast desem vloerbrood belegd met gerookte zalm, salade, rode ui, versgemalen peper, kappertjes en mierikswortel crème

Eggs Benedict

€ 14.25

twee sneden desembrood met daarop sla, ham en gebakken spek met gepocheerd ei en hollandaisesaus

Kroketten

€ 10.25

twee ambachtelijke rundvleeskroketten of groentekroketten met desem vloerbrood, mosterd en roomboter

Uitsmijter ham en kaas

€ 11.00

desem vloerbrood belegd met ham en kaas en daarop drie gebakken eieren

Tosti sandwich

€ 10.50

drie sneden brood belegd met gerookte kip, jonge kaas, pesto, tomaat en bosui

Voorgerechten

tussen 17:00 en 21:00 uur

Gerookte noorse zalm

€ 14.50

frisse salade, rode ui, kappertjes en basilicum olie

Pomodori tomatensoep

€ 6.75

crème fraiche en bosui

Gerookte rode biet

€ 12.50

watermeloen, muntdressing en gepekelde witte kaas

Zwaardvis

€ 14.50

avocado crème, grapefruit en couscous gegaard in groentebouillon

Geschroeide kalfsmuis

€ 12.25

groene asperge, tonijn crème, rode ui en sesamzaad

Proeverij voorgerecht

€ 17.50

vanaf 2 personen, op een grote plank geserveerd assortiment van de menukaart

Carpaccio

€ 13.75

dun gesneden rundvlees met een truffelmayonaise, grana padano en frisse salade met zongedroogde tomaat en olijven

Broodpallet “Stad Munster”

€ 8.50

twee ambachtelijke bollen wit en bruin brood met drie soorten dips

Bisque van kreeft

€ 7.00

romige kreeftensoep met garnituur van tomaten concassée en lente ui

Salades

tussen 12.00 en 21.00 uur

kippendij

€ 19.50

diverse sla soorten aangemaakt met kerrie mayonaise, rode ui, olijven, zongedroogde tomaat en daarop gebakken kippendij met paprika, champignons

mozzarella

€ 19.50

salade bestaande uit diverse sla soorten, komkommer, rode ui, olijven, zongedroogde tomaat, mozzarella en vijgen-walnotenbrood

Poké bowl vis

€ 25.50

hollandse garnalen, gemengde sla, peultjes, kimchi, wakame, radijs en besprenkeld met oestersaus

brie salade

€ 18.50

gemengde salade met garnituur van olijven, tomaat en rode ui daarop zachte brie, walnoten en besprenkeld met honing

Poké bowl vlees

€ 23.50

gewokte reepjes steak, gemengde sla, kimchi, sugar snap, paprika, winterpeen, radijs, sesamzaad en afgeblust met een oosterse saus

Hoofdgerechten

tussen 17.00 en 21.00 uur

Gegrilde kippendij

€ 21.50

omwikkeld met spek, couscous met lente ui, verse groente, rode kruiden olie en salade

Filet van rode poon

€ 23.50

pesto spaghetti, verse groente en salade

Biefstuk puntjes

€ 27.50

met stroganoffsaus en geserveerd met frites, groente en salade

Zalmfilet

€ 27.50

aardappel duchesse, verse groente, dillesaus en salade

Kalfs rib-eye

€ 28.50

aardappeltaartje, verse groente, rode portsaus en salade

Kogelbiefstuk

€ 29.75

aardappeltaartje, verse groente, pepersaus en salade

Java satay

€ 21.50

gemarineerde vegan saté, frites, verse groente, sesamzaad en salade

Boerenschnitzel

€ 22.00

gebakken champignons, ui, spek en paprika geserveerd met frites, groente en salade

3 Gangen Zomermenu

€ 29.75

Desserts

tussen 17.00 en 21.00 uur

ijsvariatie

€ 8.50

met begeleidende coulis

Panna cotta

€ 9.50

likeur 43, vanille, aardbeiencoulis en slagroom

Hangop

€ 9.50

rabarbercompote en slagroom

Mango mousse

€ 9.50

sinaasappelijs, bastogne crumble en slagroom

Dessert surprise

€ 9.95

een combinatie van een aantal desserts

Kaasplank

€ 13.25

verschillende kaassoorten met honing en vijgen-walnotenbrood

Back To Top