Ga naar hoofdinhoud

Kerst voorgerechten

Tataki van wilde eend

gemarineerd in ponzu daarbij gerookte en gedroogde biet, Affilla Cress en pastinaak crème...

Wildsoep

Wildsoep

€ 6.50

rijk gevulde soep van wildbouillon...

Hertencarpaccio

dun gesneden hert, nagelkaas en salade met balsamico...

Fazant paté

Fazant paté

€ 12.50

rauwkost van rode kool, appel, walnoten en citrus vinaigrette...

Carpaccio van het rund

dun gesneden rundvlees, mayonaise van truffel, geraspte oude kaas en een frisse salade...

Grote garnalen

gem sla, paprika, taugé en tzatziki...

Tartaar van kalf

fijn gesneden bosui, verse peper, crème fraîche en daarop een gepocheerd kwartelei...

Krokante geitenkaas

pastinaak crème en gerookte en gedroogde biet...

Pallet brood

Pallet brood

€ 9.50

twee ambachtelijke bollen wit en bruin daarbij drie soorten smeersels...

Back To Top