Ga naar hoofdinhoud

voorgerechten

Gerookte noorse zalm

frisse salade, rode ui, kappertjes en basilicum olie...

Pomodori tomatensoep

crème fraiche en bosui...

Gerookte rode biet

watermeloen, muntdressing en gepekelde witte kaas...

Zwaardvis

Zwaardvis

€ 14.50

avocado crème, grapefruit en couscous gegaard in groentebouillon...

Geschroeide kalfsmuis

groene asperge, tonijn crème, rode ui en sesamzaad...

Proeverij voorgerecht

vanaf 2 personen, op een grote plank geserveerd assortiment van de menukaart...

Carpaccio

Carpaccio

€ 13.75

dun gesneden rundvlees met een truffelmayonaise, grana padano en frisse salade met ...

Broodpallet “Stad Munster”

twee ambachtelijke bollen wit en bruin brood met drie soorten dips...

Bisque van kreeft

romige kreeftensoep met garnituur van tomaten concassée en lente ui...

Back To Top